Продавець Компанія "Електросталь" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
365 відгуків
Компанія "Електросталь"- дріт ніхром, фехраль, кантал, нержавійка
+380 (99) 163-23-67
Кошик

Гачки для копчення м'яса риби сала 3мм до 8кг

Гачки для копчення м'яса риби сала 3мм до 8кг -35%
  • Гачки для копчення м'яса риби сала 3мм до 8кг, фото 3
  • Гачки для копчення м'яса риби сала 3мм до 8кг, фото 4
  • Гачки для копчення м'яса риби сала 3мм до 8кг, фото 5
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

20 ₴

12,95 ₴

Мінімальне замовлення — 10 шт.

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

+380 (99) 163-23-67
Олег
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Гачки для копчення м'яса риби сала 3мм до 8кгГачки для копчення м'яса риби сала 3мм до 8кг
20 ₴12,95 ₴
Готово до відправки
+380 (99) 163-23-67
Олег
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Способи підвішування для копчення риби Для розміщення в коптильній камері рибу нанизують на металеві прутки (шомпола); рибу неразделанную, потрошеную і спинки з головою нанизують через очі або рот і зяброву щілину; обезглавленную рибу, боковник, пласт - через хвостовій стебло; філе - за край більш тонкій частині шматка. На гачки на прутах рибу наколюють за потиличну кістку, приголовную або хвостову частину. Найпростіший і розповсюджений спосіб підвішування риби - нанизування цілих тушок на дерев'яні прути, а також прути з нержавіючої сталі. Ними протикають тушку риби на 2 см нижче зябер з боку спинки. Часто для підвішування використовуються прості S-образні гачки та спеціальні подвійні або трахейні коптильні гачки, які дають надійну гарантію того, що навіть важка рибина при гарячому копченні не зірветься. Гачки виготовляються з нержавіючої сталі або алюмінію. Ще один спосіб підвішування риби для копчення - з допомогою конопляного шнура. Обезглавленную потрошеную рибу спочатку обв'язують мотузкою навколо приголовка, потім накидають його на тушку, роблячи через рівні проміжки кілька затяжних петель; перекидають шнур через хвостовий плавець і простягають по іншій стороні риби, обертаючи навколо затяжних петель. Вільні кінці шнура зав'язують над головною частиною вузлом, щоб легше було навісити рибу на прут або шомпол. Якщо тушки риби підв'язують за хвіст, це запобігає появі синців на тілі риби, так як вона висить головою вниз. Накалывают или навешивают рыбу так, чтобы все рыбины были обращены в одну сторону спинкой или разрезом, на определенном расстоянии друг от друга, тогда дым сможет распространяться равномерно. Чтобы в процессе копчения рыба не сорвалась, подвешивать ее следует очень аккуратно. Иногда мелкую рыбу, чтобы она целиком сохранила свою сочность, коптят на проволочных решетках. Эти решетки должны быть изготовлены из проволоки, изогнутой V- или U-образно. Тушки рыбы на таких решетках укладывают на спинки. Решетки нужно слегка смазать жиром. Расстояние между решетками по высоте должно быть не меньше 10 см. +38(050)947-73-34 +38(067)959-43-10 +38(093)084-06-85 Киев +38(044)232-11-57 Харьков +38(057)727-02-71 Днепропетровск +38(056)736-21-14 Одеса +38(048)775-11-39 Львов +38(032)290-27-83 Позвоните для бесплатной консультации специалиста сейчас!
Основні
ВиробникМЕТАЛЛПРОМ
Країна виробникУкраїна
Користувальницькі характеристики
Тип коптильного обладнанняУніверсальне
Товщина матеріалу3 мм
МатеріалНержавіюча сталь
Діаметр дроту гака, мм3
Вантажопідйомність8
Харчова нержавіюча стальЗаточені і ошлифованы
  • Ціна: 12,95 ₴
  • Мінімальне замовлення: 10 шт.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner