Гаки для м'яса
-35%
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
20 ₴
12,95 ₴
Мінімальне замовлення — 10 шт.
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
+380 (99) 163-23-67
Олегповернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Гачки з харчової нержавійки діаметр 3мм, 4мм, 5мм, 6мм
Підйомність від 8кг до 150кг
Способи підвішування для копчення риби
Для розміщення в коптильній камері рибу нанизують на металеві прутки
(шомпола); рибу неразделанную, потрошеную і спинки з головою нанизують через очі або рот і зяброву щілину; обезглавленную рибу, боковник, пласт ― через хвостовій стебло; філе ― за край більш тонкій частині шматка.
На гачки на прутах рибу наколюють за потиличну кістку, приголовную або
хвостову частину.
Найпростіший і розповсюджений спосіб підвішування риби ― нанизування цілих
тушок на дерев'яні прути, а також прути з нержавіючої сталі.
Ними протикають тушку риби на 2 см нижче зябер з боку спинки.
Часто для підвішування використовуються прості S-образні гачки та спеціальні
подвійні або трахейні коптильні гачки, які дають надійну гарантію того,
що навіть важка рибина при гарячому копченні не зірветься.
Гачки виготовляються з нержавіючої сталі або алюмінію.
Ще один спосіб підвішування риби для копчення ― з допомогою конопляного шнура.
Обезглавленную потрошеную рибу спочатку обв'язують мотузкою навколо приголовка,
потім накидають його на тушку, роблячи через рівні проміжки кілька затяжних
петель; перекидають шнур через хвостовий плавець і простягають по іншій стороні
риби, обертаючи навколо затяжних петель.
Вільні кінці шнура зав'язують над головною частиною вузлом, щоб легше було
навісити рибу на прут або шомпол.
Якщо тушки риби підв'язують за хвіст, це запобігає появі синців
на тілі риби, так як вона висить головою вниз.
Наколюють або навішують рибу так, щоб всі рибини були звернені в одну сторону
спинкою або розрізом, на певній відстані один від одного, тоді дим зможе
поширюватися рівномірно.
Щоб у процесі копчення риба не зірвалася, підвішувати її слід дуже акуратно.
Іноді дрібну рибу, щоб вона повністю зберегла свою соковитість, коптять
на дротяних решітках.
Ці сітки повинні бути виготовлені з дроту, зігнутої V - або U-образно.
Тушки риби на таких решітках укладають на спинки.
Грати потрібно злегка змастити жиром.
Відстань між гратами по висоті, має бути не менше 10 див.
+38(050)947-73-34 +38(067)959-43-10 +38(093)084-06-85
Київ +38(044)232-11-57 Харків +38(057)727-02-71
Дніпропетровськ +38(056)736-21-14 Одеса +38(048)775-11-39
Львів +38(032)290-27-83
Зателефонуйте для безкоштовної консультації фахівця зараз!
Основні | |
---|---|
Виробник | МЕТАЛЛПРОМ |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Тип коптильного обладнання | Універсальне |
Товщина матеріалу | 3 мм |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Діаметр дроту гака, мм | 3 |
Вантажопідйомність | 8 |
Харчова нержавіюча сталь | Заточені і ошлифованы |
- Ціна: 12,95 ₴
- Мінімальне замовлення: 10 шт.