Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Аромат і смак копчених страв – це справжнє задоволення і спокусу для поціновувачів вишуканої їжі. Неможливо відмовитися від дегустації копчених продуктів, почувши один тільки запах. На смак готових страв в першу чергу впливає тріска для копчення. Найбільш кращим варіантом серед усього розмаїття вибору є тріска для копчення вільхова. Саме вільха по праву вважається царським деревом, яке дозволяє розкритися на повну силу аромату і запах копченого страви. Це екологічно чиста деревина, яка під час згоряння не виділяє чорної кіптяви і шкідливих речовин. У продуктах, приготовлених на вільхової трісці, зберігається величезна кількість корисних речовин, білків і вітамінів.
Переваги використання тріски вільхи для копченииЕсли ви хочете приготувати в диму кролика, дичину, рибу та інші морепродукти, слід придбати тріску вільхи для копчення. Саме її фахівці рекомендують використовувати для ніжного м'ясного філе. Завдяки природним властивостям деревини, вільхова тріска для копчення володіє високими якісними показниками:
● дезінфікуючі властивості диму, які перешкоджають розмноженню і розвитку гнильних бактерій, зберігаючи продукт свіжим протягом довгого часу;
● глянсова поверхня готових страв, приємний коричневий відтінок і апетитний зовнішній вигляд;
● прекрасні показники горіння, завдяки чому ефективність копчення зростає, а смак продуктів поліпшується.
Купити тріску вільхи для копчення або зробити самому?
Багато хто вважає, що можна самому заготовити тріску для копчення, однак це досить важке завдання, що вимагає певного досвіду і вправності. Для того, щоб тріска для копчення вільха рівномірно прогорала, це повинні бути однакові за розміром фракції. В домашніх умовах зробити такі заготовки непросто. Тому, щоб не ризикувати і не зіпсувати смак продуктів, краще купити вільхові тирсу для копчення готові. Коштують вони недорого і заощадять ваш час і сили. Вам потрібно буде тільки розкласти тирсу вільхові для копчення на дно коптильної камери, збризнути верхній шар водою і почекати, поки продукти приготуються.
Де купити тирса вільхові для копчення?
Якщо ви хочете урізноманітнити свій стіл, порадувати гостей і близьких, копчене м'ясо або риба впораються з цим завданням. Вам не потрібно великих витрат для приготування цих страв. Потрібна тільки каганець, дрова або вугілля і вільхова тріска для копчення, яку можна купити в компанії Спецметизгруп. Ми пропонуємо великий вибір тирси вільхи для копчення за найдоступнішими цінами. Тріска виготовляється з екологічно чистої деревини вільхи з дотриманням всіх технологічних норм. Упаковується продукт в поліетиленові пакети, повністю захищають тирса від вологи.
Ми працюємо як з роздрібними, так і оптовими покупцями, тому виконуємо замовлення на поставку партій товару різного обсягу. Ви можете придбати кілька пакетів вільхової тріски для приготування невеликої кількості копчених страв або зробити оптовий замовлення для більш масштабних виробничих обсягів. Ми гарантуємо вигідні умови для співпраці!
В якості добавок, що поліпшують якість диму, можуть використовуватися гілки дуба, чорної смородини, евкаліпта; гілки, листя і ягоди ялівцю; розмарин. Ми пропонуємо готові варіанти коптильного матеріалу, перевірені часом, на Ваш вибір. З органолептичними властивостями кожного з них Ви можете ознайомитися вище.
Копчення є свого роду консервуванням продукту, заснованому на антисептичних і бактерицидних властивостях речовин, що входять до складу деревного диму. Для отримання коптильного диму використовують листяні і плодові породи деревини. Хвойні породи деревини рідше використовуються для отримання коптильного диму з-за високого вмісту смолоподібні речовин.
Копчення представляє з себе складний технологічний процес. Кінцевий результат багато в чому залежить від вибору відповідної породи деревини та підбору оптимального режиму процесу.
Купити тріску для копчення Ви можете в нашій компанії-виробника; в наявності тріска для копчення: вільхова,фруктова і ін. Оптом і в роздріб. Ціна вказана..
Наша продукция изготавливается исключительно из свежеспиленной древесины, доставляемой нами из экологически чистых районов Украины. Сухостойные и гнилые стволы к процессу производства не допускаются. Весь производственный цикл осуществляется на современном отечественном и импортном оборудовании, что позволяет обеспечить однородность фракций. Готовая продукция не содержит кору и пыль, отвечает высоким требованиям безопасности, что подтверждается Сертификатом соответствия качества и многочисленными протоколами лабораторных испытаний (на качество и безопасность) государственного образца.
+38(050)947-73-34 +38(067)959-43-10 +38(093)084-06-85
Київ +38(044)232-11-57 Харків +38(057)727-02-71
Дніпропетровськ +38(056)736-21-14 Одеса +38(048)775-11-39
Львів +38(032)290-27-83
Зателефонуйте для безкоштовної консультації фахівця зараз!
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.25 кг |
Вологість | 10 % |
Максимальна фракція тріски | 12 мм |
Мінімальна фракція тріски | 4 мм |
Застосування тріски | Для сиру, Для м'яса, Для риби, Для птиці, Для сала |
Тип деревини | Бук, Вільха |
Користувацькі характеристики | |
Упаковка | паперові мішки |
- Ціна: 14 ₴